На Прикарпатті затримали керівника держпідприємства на хабарі

11.03.2019 21:50   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники поліції викрили у хабарництві керівника державного підприємства, який за винагороду надавав у користування комунальне майно. За надання в оренду державного майна, без укладення офіційного договору, підприємливий посадовець вимагав від місцевого жителя неправомірну вигоду у розмірі 600 доларів США, пише - Курс.

Читайте також

На хабарі за виготовлення закордонного паспорта затримали посадовця прикарпатської міграційної служби
За спробу дати хабар поліцейському прикарпатець заплатить 8500 гривень
ВРП відсторонила суддю-хабарника з Івано-Франківська

У середу, 6 березня, працівники Управління захисту економіки в Івано-Франківській області, слідчі обласного Управління поліції за процесуального керівництва прокуратури Івано-Франківської області затримали керівника державного підприємства під час отримання чергової частини хабара. Загалом задокументовано одержання ним трьох фактів неправомірної вигоди на суму 10 500 гривень, повідомили в УЗЕ в Івано-Франківській області.

Його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про оголошення йому повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУ Країни.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс