У Калуші чоловік обстріляв офіс радіостанції та порізав полісмена

17.02.2019 18:37   Джерело: Фіртка
Опубліковано : Патрік Скеля

У Калуші поліцейський отримав ножове поранення при затриманні зловмисника, який обстріляв місцеву радіостанцію.

Читайте також

У Коломиї стріляли, є двоє поранених
На Прикарпатті невідомий чоловік стріляв у атовців та волонтерів
Житель Франківщини влаштував стрілялину у ресторані на Закарпатті

Нагадаємо, 8 лютого близько 12-ї години до Калуського відділу поліції надійшло повідомлення  про те, що невідомий стріляє по вікнах офісу місцевої радіостанції «Калуш ФМ», пише - Фіртка.

Під час затримання підозрюваного він вчинив опір та поранив ножем оперуповноваженого — 29-річного лейтенанта.

Так, в Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області поступило клопотання слідчого Калуського ВП ГУНП в Івано-Франківській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою особи, яка підозрюється у вчиненні хуліганства та посяганні на життя працівника правоохоронного органу.

«Перебуваючи в приміщенні магазину «Квітанок» та будучи в стані алкогольного і наркотичного сп’яніння підозрюваний здійснив 15 пострілів із пневматичної рушниці у вікно приміщення студії радіо 107.4 ФМ. Внаслідок таких дій було пошкоджено склопакет вікна студії, а особа з місця події зникла.

У подальшому  на прилеглій території площі Героїв, 15 під час фактичного його затримання працівниками поліції, з метою уникнення такого затримання, підозрюваний вирішив позбавити життя оперативного працівника. Він почав застосовувати ніж типу мачете та намагався попасти в життєву важливу ділянку тіла – голову. Працівник поліції отримав тілесні ушкодження у вигляді різаної рани правої половини обличчя та правого передпліччя», - йдеться в документах.

Слідчий суддя Калуського міськрайонного суду Кардаш ухвалила клопотання задовольнити та застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів. Враховуючи, що злочин було вчинено із застосуванням насильства розмір застави в такому випадку не визначався.

Злочин, в учиненні якого підозрюється особа, є особливо тяжким, за вчинення якого передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк понад 10 років або довічне позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка