У Франківську на хабарі затримали керівника підприємства

11.12.2018 21:51   Джерело: Незалежні Медіа Прикарпаття
Опубліковано : Патрік Скеля

Злочинну схему організував керівник підприємства у сфері будівельно-експертних послуг. Суб’єкт господарювання, що мав намір займатися будівельним роботами, звернувся по допомогу.

Читайте також

На хабарі за виготовлення закордонного паспорта затримали посадовця прикарпатської міграційної служби
За спробу дати хабар поліцейському прикарпатець заплатить 8500 гривень

Свої посередницькі послуги в отриманні ліцензії керівник підприємства оцінив у 32 тисячі гривень. За вказану суму він пообіцяв владнати всі питання з службовими особами ДАБІ, пишуть - Незалежні Медіа Прикарпаття.

У вівторок, 11 грудня, оперативники УЗЕ в Івано-Франківській області, слідчі Івано-Франківського відділу поліції за процесуального керівництва Івано-Франківської місцевої прокуратури затримали керівника приватного підприємства під час одержання ним хабара.

На даний час вирішується питання про затримання фігуранта в порядку ст. 208 КПК України та оголошення йому повідомлень про підозру.

Окрім цього, встановлюються особи з числа працівників центрального апарату ДАБІ України, які можуть бути причетними до злочинної діяльності, а також суб’єкти господарської діяльності, які отримали відповідні ліцензії у вищезазначений спосіб.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 4 ст. 368-3 (Підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Незалежні Медіа Прикарпаття