Коханий та кохана: мама звинуваченого у вбивстві співмешканки каже, що в них була ідилія в стосунках

05.10.2018 23:30   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
У середу, 3 жовтня в Івано-Франківському міському суді відбулось засідання у справі Максима Булієнка за нанесення важких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті Олександри Щеглової.

Читайте також

П’яний прикарпатець зарізав свого дядька на очах у родини
Суд виніс вирок прикарпатцю, котрий зарізав свого дядька
На Косівщині ґвалтівнику, що вбив 9-річну дитину, скасували довічне ув’язнення (Відео)

Справу веде суддя Деркач, прокурор Данищук. Сьогодні до суду із СІЗО доставили підозрюваного, також прибули сторони процесу. Водночас не прийшли свідки, пише - Бліц-Інфо з зали суду.

Нагадаємо, минулого разу засідання перенесли оскільки у суд не з'явились потерпіла та свідки. А перед у суді заслухати свідчення власника квартири та його сина, де Булієнко побив свою співмешканку.

Сьогодні на засіданні заслухали свідчення матері Максима - Людмили Будієнко. Жінка запевняє, що з самої першої зустрічі вони закохалися один в одного

"У їхніх мобілках було записано: коханий та кохана. Вони приходили до мене у гості і я це бачила. Між ними не було сварок, хіба тільки побутові, як у кожній сім'ї", - запевняє мати.

Свідок каже, що після того, як Максим розрахувався з роботи, він закрився в собі, буквально випав з соціуму. Щодо подій у грудні ввечері жінка зазначила, що знає тільки те, що їй переповідали.

"Коли я прийшла до неї у лікарню, Олександра почувалась краще та просила перевести її з реанімації. Тоді вона розповіла, що просила маму забрати заяву з поліції. Через декілька днів коли я подзвонила до її батьків дізнались, що стан Олександри погіршився. Тоді я поїхала в лікарню знову. Максим хотів їхати зі мною, але йому заборонила її мама. Вважаю, що у її смерті є вина недбалого ставлення медиків, бо коли я приходила кругом ліжка була сеча, тоді я викликала санітарок, щоб помили", -  впевнена Людмила Булієнко.

Водночас присутня на суді мама загиблої почала протестувати та згадувати про ситуації, коли Олександру бив Максим і вона розмовляла про це з його мамою. Після цього Людмила Булієнко погодилась, що "закохані"  неодноразово сварились через алкоголь.

Нагадаємо, між 29-річним Максимом Булієнком та його співмешканкою 36-річною Олександрою Щегловою виник конфлікт. Чоловік відлупцював жінку до втрати свідомості. За декілька днів вона померла у лікарні. Інцидент стався у чужій квартирі на вулиці Коновальця, де компанія розпивала спиртне.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо