На Косівщині ґвалтівнику, що вбив 9-річну дитину, скасували довічне ув’язнення (Відео)

13.08.2018 16:59   Джерело: IF Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

Судове засідання відбудеться 15-го серпня, якщо суд не продовжить міру запобіжного заходу, 24-го серпня чоловік, раніше судимий за ґвалтування неповнолітніх, вийде на волю.

Читайте також

Коломийський військовий, який згвалтував дівчинку чекатиме суду в СІЗО

Трагедія трапилася на Косівщині три роки тому, коли 9-річна дівчинка Мар’яна Захарук вийшла з дому за продуктами в магазин та не повернулася. Дівчинку знайшли мертвою за півтора дня, невдовзі знайшли і її убивцю, пише - .

Перед судом постав Роман Ящевский, раніше судимий мешканець села Рожнів, в якому і трапилася трагедія. Згідно отриманих матеріалів розслідування, зловмисник неподалік ринку схопив дівчинку за шию ззаду, затулив їй рот рукою та затягнув у чагарники. У спробі звільнитися від нападника дитина задихнулася. Чоловік заховав тіло у тих кущах, прикрив його гілками та листям і втік з місця злочину.

Суд виніс вирок лише 1 березня цього року, Ящевського засудили до довічного ув’язнення. Проте в Апеляційному суді обласного центру скасували вирок та призначили розгляд справи по-новому. Судове засідання відбудеться 15-го серпня, якщо суд не продовжить міру запобіжного заходу, 24-го серпня чоловік, раніше судимий за ґвалтування неповнолітніх, вийде на волю.

Сюжет ТСН за 2015 рік


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IF Область.Онлайн