Найкращий друг: на Прикарпатті в крадіжці мобільного телефону підозрюють товариша потерпілого

18.04.2018 08:38   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

До Долинського відділення поліції надійшло повідомлення від 31-річного місцевого мешканця. Чоловік розповів про те, що невідома особа викрала його мобільний телефон марки «Alcatel A3».

Читайте також

На Прикарпатті двох іноземок підозрюють у серії крадіжок
На Франківщині затримали серійного злодія з Тернопільщини

В ході проведення відповідних заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 49-річний товариш заявника, повідомляє WestNews із посиланням на СК ГУ НП області, пише - WestNews.

Як з’ясувалося, зловмисник разом із потерпілим в місцевому парку розпивали алкогольні напої. Після надмірно випитого заявник заснув, а зловмисник скористався цим, поцупив мобільний пристрій товариша та спокійно пішов.

У скоєному лиходій зізнався та розповів, що крадене здав до ломбарду, а виручені кошти витратив на випивку.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті визначено покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews