На Франківщині затримали серійного злодія з Тернопільщини

26.03.2018 13:43   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля
До Калуського відділу поліції звернулася 18-річна місцева мешканка та повідомила, що з її робочого кабінету невідома особа вчинила крадіжку мобільного телефону та гаманця з грошима, пише - Бліц-Інфо.

Читайте також

У будинок прикарпатця серед білого дня проникли злодії і побили власника

В ході проведення першочергових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 42-річний мешканець Тернопільської області, який на деякий час приїхав погостювати до родичів до Івано-Франківська. Як встановлено, лиходій уже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Обставини вчинення серії крадіжок майже однакові. Але до рук правоохоронців чоловік потрапив саме на цій крадіжці. Зайшовши у відділення «Укрпошти», дочекався ситуації, коли потерпіла вийшла з кабінету, а він тим часом викрав її мобільний телефон та гаманець, залишені на робочому місці, і втік.

В ході проведення слідчих дій правоохоронці встановили причетність зловмисника до вчинення трьох аналогічних крадіжок на території м. Калуш та декількох в м. Івано-Франківську. Таким же способом він обкрадав працівників різних установ.

У скоєному останній зізнався та розповів що все крадене або продавав або здавав в ломбард, а виручені кошти витрачав на власні потреби.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews