На Прикарпатті двох іноземок підозрюють у серії крадіжок

07.03.2018 21:44   Джерело: Місто
Опубліковано : Патрік Скеля

Прокуратура повідомила про підозру двом жінкам ромської національності, які обкрадали помешкання жителів Косівського району, пише - Місто.

Читайте також

На Прикарпатті взяли під варту хлопця, який вчинив за вечір дві крадіжки
Патрульна поліція Івано-Франківської області затримала злодія-рецидивіста під час крадіжки

Косівським відділом Коломийської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом крадіжки з проникненням у житло, повідомляють у прес-службі прокуратури.

Дві мешканки Волинської області, перебуваючи в селі Рибне Косівського району, зайшли на територію домогосподарства пенсіонерів, та за попередньою змовою, відволікаючи увагу 70-річного чоловіка, проникли до житлового будинку, звідки викрали понад 15 000 гривень.
 
Крім того, одна зі зловмисниць підозрюється у вчиненні крадіжки, поєднаної з проникненням у житло, у селі Рожнів Косівського району Івано-Франківської області. Звідти викрали понад 45 000 гривень.
 
Наразі «гастролеркам» повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 («Крадіжка») Кримінального кодексу України.
Зловмисницям загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто