Вбив ножицями: Прикарпаття сколихнуло жахливе вбивство

04.04.2018 16:40   Джерело: Народна Правда
Опубліковано : Патрік Скеля

Медпрацівники Надвірнянської райлікарні повідомили вранці 4 квітня про надходження жителя смт Делятин з тілесними ушкодженнями.

Читайте також

За вбивство матері жителька Калуша отримала 7 років тюрми
Начальник Нацполіції в Івано-Франківській області прокоментував резонансні вбивства на Прикарпатті (Відео)

Співробітники поліції після прибуття на місце встановили, що напередодні ввечері місцева жителька запросила до себе 24-річного чоловіка, який проживає і працює в смт Делятин. Прийшовши в гості, ця людина застала 20-річного співмешканця жінки. Під час розмови між чоловіками виник конфлікт на ґрунті давніх неприязних відносин, пише - НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на дані ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

В результаті зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вибіг за опонентом у двір і завдав кілька ударів манікюрними ножицями, заподіявши тілесні ушкодження грудної клітини зліва, колоті рани стегна і лівобічний пневмоторакс.

Після нападу чоловік повернувся у будинок, де його затримали правоохоронці. Йому вже оголошено про підозру у вчиненні злочину і вирішується питання про обрання запобіжного заходу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Народна Правда