Начальник Нацполіції в Івано-Франківській області прокоментував резонансні вбивства на Прикарпатті (Відео)

02.04.2018 21:42   Джерело: West News
Опубліковано : Патрік Скеля

Минулого тижня на Прикарпатті трапилося два інциденти зі смертельними наслідками.

Читайте також

Підозрювану у вбивстві власної дитини молотком жінку на час слідства триматимуть під вартою
Подробиці жахливого вбивства на Франківщині: мати просила викликати швидку для доньки (Відео)

Так, 28 березня вночі в Івано-Франківській області трапилась трагедія. Рідна мати вбила вночі свою шестирічну доньку молотком. Цікаво, що жінка тривалий час знаходилася на психіатричному обліку. Стали відомі подробиці вбивства малолітньої дитини, пише - West News.

А день перед тим, 27 березня, на Долинщині чоловік під час сварки задушив свою співмешканку. Прибувши на місце події, правоохоронці застали в будинку 69-річного чоловіка, котрий тривалий час проживав із 79-річною господинею будинку. На запитання де знаходиться його співмешканка, чоловік, не приховуючи правди повідомив, що опівдні 12 березня під час чергової сварки, яка виникла між ними на побутовому грунті,  він за допомогою мотузки здавив шию потерпілої та задушив її.  Після чого, тіло  відтягнув до іншої  кімнати у будинку, де його і виявили правоохоронці.

Про вбивство малолітньої на Косівщині, спричинення тяжких тілесних ушкоджень зі смертельним наслідком мешканці Долинського району та убивство співмешканки на Долинщині, а також про стрільбу в нічному клубі «Ельдорадо» в Івано-Франківську та інші події дивіться у відео коментарі Віктора Шкутова.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: West News