Франківцям пропонують зберегти ялинки та врятувати ліс

27.12.2017 18:42   Джерело: Галицький кореспондент
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 27 грудня, в Івано-Франківську розповіли про акцію «Збережи ліс. Подаруй ялинку місту». Франківцям розповіли про ідею облаштування висадки ялинок, придбаних у горщиках, а директорка Центру розвитку міста і рекреації Руслана Василюк розповіла, де і коли можна придбати ялинку у горщику та віддати її комунальникам на висадження, пише - Галицький кореспондент.

Руслана Василюк каже, що ця ідея є чудовою, бо так люди отримають зелену красуню і водночас врятують дерево.  Такі деревця потребують певного догляду, зволоження, це дає можливість зберегти деревце і продовжити йому життя.

Цьогоріч таку ж акцію провели ОУЛМГ,  тоді за два дві було продано близько двохсот саджанців, комунальники продовжили акцію, і наразі всі ялинки у горщичках вже розкупили. Продавалися зелені красуні біля Палацу Потоцьких. Згодом підготують територію і висадять першу алею збережених ялинок.

Комунальники пропонують також зробити перед Новим роком продаж ялинок у горщичках прямо у середмісті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент