Олександр Кацуба: Для мене повернення у державний сектор - табу

22.05.2024 13:10   Джерело: IfNews
Опубліковано : Новини Станіславівщини

Відомий підприємець Олександр Кацуба, який в минулому працював менеджером таких державних підприємств як “Полтавагазвидобування”, “Чорноморнафтогаз”, НАК “Нафтогаз”, у матеріалі Подробиці розповів, чому не планує повертатися на роботу в державні компанії.

Головна причина - ті кримінальні провадження, які відкривали на Кацубу після того, як він полишив посаду у НАК “Нафтогаз”. Хоча згодом всі провадження було закрито і звинувачення було висунуто іншим людям.

“Я більше ніколи не планую працювати у державному секторі чи в політиці. Особливо коли мене зробили крайнім у справах інших людей. Бо все, що відбулося, забрало забагато сил і нервів у моєї родини й мене. От зараз слідство висунуло підозру іншим людям. Хоча ще 2015 року, коли по справі намагалися переслідувати мене, вже вийшло розслідування Bihus. Але щоб прийти до цього ж висновку довелося створити НАБУ і витратити 9 років”, — розповів Кацуба.

Довідка. Кацуба 2010 працював у “Полтавагазвидобуванні”. З 2010 до 2012 займав посаду заступника голови правління “Чорноморнафтогазу”. 2012 - 2014 став заступником голови правління НАК “Нафтогаз”. Кацуба завершить роботу у державному секторі у серпні 2014 року.

Олександр Кацуба — український підприємець, експерт у сфері енергетики, власник компанії АЛЬФА ГАЗ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews