Зустрічайте новинку від «Опілля» – справжній смак сезону-2024

09.05.2024 17:31   Джерело: Тернопільська газета
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Улюбленого квасу «Опiлля» стало бiльше. Тернопiльська пивоварня розширила лiнiйку безалкогольних напоїв i випустила квас «Бiлий».

«Опiлля Бiлий» – це справжнiй квас, зроблений традицiйним українським способом з натуральних складникiв. Характерна кислинка робить його по-особливому смачним i готовим подарувати свiжiсть за найспекотнiшої погоди.

«Опiлля» дбає про задоволення найрiзноманiтнiших смакiв покупцiв. Тому пивоварня постiйно розширює асортимент своєї продукцiї. Новинка сезону-2024 –квас «Бiлий». У напої – як i в усiй продукцiї «Опiлля» – нiчого штучного, тiльки натуральнi компоненти. Їх поєднання шляхом живого бродiння дало можливiсть створити новий якiсний, смачний i корисний продукт – справжнiй квас «Бiлий», – пояснюють на «Опiллi».

Свiтлий ячмiнний i пшеничний солод – ось що зумовлює колiр i назву напою. Вони ж створюють основу легкого солодового смаку квасу «Бiлий». У процесi його народження молочна i лимонна кислота поєднуються з рослинним замiнником цукру – стевiєю. Так «Бiлий» отримує свою особливу кислинку та здобуває можливiсть дарувати насолоду багатогранним смаком. Виготовлення квасу «Опiлля Бiлий» шляхом живого бродiння зберiгає i примножує всю користь його натуральних складникiв. Дбають про це броварi за допомогою високотехнологiчного обладнання. Тому «Опiлля Бiлий» – це корисний продукт, який можна i варто пити не тiльки в спеку. Завдяки унiкальному поєднанню смаку та якостi квас «Опiлля» стає невiд’ємною складовою здорового способу життя.

«Опiлля» давно демонструє, що традицiї успiшно поєднуються з iнновацiями на користь споживачiв. Саме споживачi з року в рiк присуджують титул «Народного бренду» нашому квасу «Домашнiй», який у 2023 роцi ввiйшов до трiйки найкращих брендiв квасу України. Сподiваємося, що квас «Опiлля Бiлий» споживачi також полюблять», – кажуть броварi «Опiлля».

Скуштувати новинку сезону вже можна. Шукайте «Опiлля Бiлий» на полицях крамниць i смакуйте справжнiй квас на здоров’я.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська газета