Чоловічі джогери – відкриття у світі моди

14.03.2024 20:48   Джерело: IfNews
Опубліковано : Новини Станіславівщини

Модні тренди, як правило, приходять і йдуть. Однак є такі, що залишаються популярними надовго. Як, наприклад, чоловічі джогери. Джогери – відносно недавнє відкриття в чоловічій моді. Чоловіки цінують їх за зручність носіння та елегантний зовнішній вигляд. Вони підійдуть під будь-який повсякденний образ.

Чоловічі джогери – стильні та універсальні

У цих штанів є багато шанувальників. Зокрема, джогери дитячі вражають палітрою кольорів. Джогери є також королями штанів серед молоді, тому що вони забезпечують повну свободу рухів, наприклад, під час катання на скейтборді. 

Джогери це синоніми комфорту та функціональності, адже завдяки використанню різноманітних матеріалів вони є чудовим вибором для багатьох випадків. 

Їх універсальність означає, що з роками вони стали з'являтися і в гардеробах більш зрілих чоловіків. Цей фасон штанів – ідеальний варіант для носіння на щодень.

Чому джогери такі популярні

Наведемо кілька причин, чому джогери зайняли провідні позиції у світі моди. Отож:

  • Фактор комфорту – це головна річ, коли справа стосується штанів джогерів. Вони дійсно зручні і їх можна носити в будь-яку пору року, але обравши відповідну тканину.
  • Виглядати круто ніколи не було так просто, ніж те, чого ви можете досягти з джогерами. Просто поєднайте його з правильним взуттям і футболками, і ви готові до нового дня.
  • Взуття – це ще одна історія комфорту, коли мова заходить про джогери. Набридло носити кросівки та черевики? Змініть свій стиль, вдягнувши туфлі, які ідеально підходять до ваших зручних джогерів.

Як носити джогери

Джогери стали набагато універсальнішими, ніж були раніше. Вони створювалися лише як штани для тренувань, але тепер виробники виготовляють їх з інших матеріалів, які підходять як для повсякденних, так і офіційних випадків. Зараз немає обмежень у кількості способів, якими ви можете їх носити, не виглядаючи, ніби ви вдягали ту саму пару двічі. Найкращі моделі джогерів шукайте в INTERTOP.

Ось кілька найкращих модних образів поєднаних з джогерами. Ви завжди можете встановити власний тренд і додати більше до наступного списку.

Білий на білому

Провідні зірки вуличного стилю демонструють різні варіанти цього образу, і немає причин, чому ви не можете зробити те саме.

З джинсовою курткою

Джогери ідеально виглядатимуть у поєднанні зі  стильними джинсовими куртками. Єдине, що вам потрібно правильно підібрати, це круту футболку, яка буде пасувати до усього образу.

Total Black 

Чорний – це класика. Чому ж його не створити стильний образ, обравши чорний светр чи футболку із чорними джогерами. Ви не залишитеся непоміченими.

Якщо ви ніколи не носили джогери, зараз саме час. Переконайтеся самі, що змусило всіх так полюбити джогери.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews