Матір, яка викинула немовля на Прикарпатті, розшукали правоохоронці

08.12.2023 21:28   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Особу матерi, яка нещодавно народила дитину, виявили спiвробiтники ювенальної превенцiї Калуського вiддiлу полiцiї.

Про це повiдомили в полiцiї областi. Нагадаємо, 5 грудня тiло немовляти знайшов на своєму подвiр’ї мешканець села Кропивник.

Правоохоронцi одразу вiдкрили кримiнальне провадження та розпочали оперативно-розшуковi заходи щодо встановлення матерi дитини.

Сьогоднi ювенальнi полiцейськi виявили породiллю пiд час дворового обходу в селi Кропивник. 18-рiчну жiнку полiцейськi вiдвезли до медичного закладу. Лiкарi пiдтвердили пiсляпологовий перiод, вiдтак породiлля зiзналась, що самотужки народила дитину.

На облiку в медичному закладi жiнка не перебувала, свою вагiтнiсть вiд родичiв приховувала.

Кримiналiсти Слiдчого Управлiння ГУНП в Iвано-Франкiвськiй областi, провiвши вiдповiдне ДНК-дослiдження, встановили стать дитини – хлопчик.

Наразi породiлля перебуває в Калуському РВП. Тривають слiдчi дiй. Вирiшується питання про оголошення жiнцi про пiдозру за ч. 1 ст. 117 Кримiнального кодексу України (Умисне вбивство матiр'ю своєї новонародженої дитини пiд час пологiв або вiдразу пiсля пологiв). Процесуальне керiвництво у справi здiйснює Калуська окружна прокуратура.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka