Вночі на Прикарпатті вирувала негод: внаслідок буревію на фіксують вимкнення світла в населених пунктах

28.10.2023 18:09   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

Внаслiдок сильного нiчного буревiю на Iвано-Франкiвщинi фiксуються вимкнення в мережах 0,4 кВ. Про це повiдомляє Фiртка з посиланням на Прикарпаттяобленерго.

Здебiльшого вимкнення спричиненi падiнням гiлок i дерев на лiнiї електропередач. Фахiвцi АТ «Прикарпаттяобленерго» вже приступили до аварiйно-вiдновлювальних робiт i в посиленому режимi намагаються якнайшвидше вiдновити електропостачання.

"До слова, протягом доби сьогоднi, 28 жовтня, синоптики оголосили штормове попередження. Очiкується посилення захiдного вiтру 25-30 м/с (2 рiвень небезпечностi, помаранчевий). Тож будьте обережними", - йдеться у дописi.

Якщо ви помiтили обiрваний чи пошкоджений провiд, вiдiйдiть вiд нього на вiдстань вiд 8 метрiв та зателефонуйте у кол-центр «Прикарпаттяобленерго» за номером: 0 800 50 40 20.

Дiзнатися орiєнтовний час вiдновлення електропостачання можна на сайтi: головна сторiнка – вимкнення – перевiрити iнформацiю за адресою/особовим рахунком. Або ж переходьте за посиланням.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka