В Івано-Франківську трапилась аварія: один з водіїв перебував під наркотиками та позбавлений права керування

28.09.2023 17:20   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

Три адмiнiстративнi матерiали склали патрульнi на двох учасникiв дорожньо-транспортної пригоди. Про це повiдомили у Патрульнiй полiцiї в Iвано-Франкiвськiй областi.

Так, полiцейськi отримали повiдомлення про аварiю на вулицi Коновальця.

Патрульнi, якi прибули на мiсце подiї, встановили, що 24-рiчний водiй автомобiля Mercedes, при перестроюваннi не надав перевагу авто Seat, що рухався в попутному напрямку.

У ходi спiлкування полiцейськi встановили, що 39-рiчний водiй Seat позбавлений права керування транспортними засобами, а також має ознаки сп’янiння. Водiй пройшов освiдування у медичному закладi. Висновок — керманич перебуває у станi наркотичного сп’янiння.

На водiя Mercedes iнспектори склали адмiнiстративнi матерiали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), а на водiя Seat за ст. 130 (Керування транспортним засобом у станi сп'янiння), за ст. 126 (Керування транспортними засобами особою позбавленою такого права) КУпАП.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka