Kalush Orchestra випустив уже другий проєкт для Spotify Singles

18.07.2023 16:29   Джерело: Версії
Опубліковано : Франківський Новинар

Український гурт Kalush Orchestra випустив 12 липня два нових треки в межах проєкту Spotify Singles. Треки записували в Spotify Studios у Лос-Анджелесі. 

Музиканти презентували пісні Chase та Human. 14-го липня білборд з Spotify Singles також з’явиться на Times Squere. Лідер Kalush Orchestra Олег Псюк зазначив: “Нам подобається збиратися в студії як група, щоб експериментувати та створювати нову музику разом, і нам дуже сподобався наш досвід у Spotify Studios. Презентувавши Human і Chase на концертах по всьому світу, я дуже радий нарешті випустити ці сингли для світової аудиторії”, пишуть Версії з посиланням на Суспільне.

Chase — це кавер на оригінальну версію від Джорджо Мородера, новий текст якої написав Олег Псюк, Тимофій Музичук, Іван Клименко та Антон Чілібі. Пісня вже не раз звучала на концертах гурту і отримала величезну кількість позитивних відгуків від шанувальників, що спонукало гурт записати та випустити пісню на Spotify.

Human є авторською піснею від композиторів Джона Селле, Антон Чілібі, Тимофій Музичук та Олександр Слободяник, а сама пісня написана Джоном Селле, Олександром Слободяником та Олегом Псюком.

Антон Чілібі, який продюсував обидві пісні, додав: “Мені дуже сподобалося працювати з хлопцями над написанням пісень. Всі пісні оживають, коли всі синхронізуються один з одним. Я щасливий, що завдяки проєкту Spotify Singles результати нашої роботи презентовано такій кількості людей”.

У коментарі для Суспільне Культура Тимофій Музичук зазначи: “Попрацювати у Spotify Studios було дійсно круто! Там знаходилось багато різноманітної техніки та цікавих аудиторій для запису й експериментів зі звуком. У нас вже були свої напрацювання, тож за декілька годин ми записали вокальні партії та різні мотиви на сопілках й створили треки”.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Версії