У Франківську патрульний допоміг 5-річному хлопчику: той загубився та не міг знайти батьків

21.03.2023 08:51   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

Iвано-Франкiвський патрульний, що перебував поза службою, повернув батькам 5-рiчного сина, який загубився.

Учора старший iнспектор з особливих доручень вiддiлу розшуку та дiзнання УПП в Iвано-Франкiвськiй областi Василь Федiв, перебуваючи поза службою, виявив дитину без дорослих. Полiцейський звернув увагу на маленького хлопчика, який мав розгублений вигляд, i припустив, що той загубився. Здогадки патрульного пiдтвердились, коли вiн поспiлкувався з дитиною.

Iнспектор заспокоїв дитину, сказав, що вiн у безпецi i все буде добре. А також зателефонував на 102 i повiдомив про знайденого хлопчика.

Тим часом до полiцiї звернулася i налякана мати з повiдомленням, що зник її 5-рiчний син. Тож екiпаж патрульних виїхав до неї i з’ясував, що прикмети дитини, яку виявив колега, схожi з розшукуваним.

null
Фото з мережі Інтернет

Коли дитину передали батькам, радостi усiх не було меж. Мати пояснили iнспекторам, що син катався на самокатi поруч дорослих на вулицi, проте якоїсь митi його втратили з поля зору. Зрозумiвши, що самостiйнi пошуки не дають результатiв, батьки звернулись до полiцiї.

Патрульнi провели профiлактичну бесiду з родиною та сповiстили про подiю ювенальну полiцiю.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs