На Донеччині загинув Михайло Ковальчук з Рожнятівщини - він був з першого дня війни на захисті сувернітету України

09.01.2023 19:18   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Захищаючи Україну вiд московської орди, на Донеччинi загинув захисник iз села Рiвня Рожнятiвської територiальної громади Ковальчук Михайло Богданович.

Трагiчною звiсткою подiлилися у Калуськiй райдержадмiнiстрацiї.

“Солдат Михайло Ковальчук, 1980 року народження, в перший день широкомасштабної вiйни став на захист України, стiйко та вiдважно захищав рiдну землю. Служив стрiльцем-снайпером гiрсько-штурмової роти.

Воїн загинув 7 сiчня поблизу села Бiлогорiвка Бахмутського району Донецької областi внаслiдок мiнометного обстрiлу, отримавши поранення несумiснi з життям. Загинув смертю Героя, заплатив найдорожчу цiну за нашу свободу, його iм’я навiки буде взiрцем мужностi, патрiотизму та незламностi”, – дiляться в РДА.

Калуська районна державна адмiнiстрацiя – районна вiйськова адмiнiстрацiя висловлює щирi спiвчуття сiм’ї та рiдним Михайла Ковальчука.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Нехай душа загиблого воїна знайде вiчний спокiй. Його подвиг назавжди залишиться у пам’ятi наступних поколiнь! Вiчна пам’ять i слава Герою!

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka