Рекомендують повернути масковий режим у Франківську через COVID-19

22.09.2022 19:46   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


В Iвано-Франкiвськiй мiськiй територiальнiй громадi мiська влада рекомендує закладам торгiвлi повернутися до маскового режиму через рiст захворюваностi на COVID-19. Про це повiдомив у фейсбук-ефiрi мiський голова Руслан Марцiнкiв.

“Ми зараз дуже уважно спостерiгаємо за ситуацiєю з ковiдом. На жаль, є рiст захворюваностi. Вiн є невеликий, в межах розумного. Але я рекомендую зараз все-таки повернутися до маскового режиму, особливо в мiсцях масового скупчення людей, все-таки тенденцiя до росту є”, – сказав Марцiнкiв.

За його словами, коронавiрус буде сезонним захворюванням, яке буде прогресувати восени та взимку. Тому заклади торгiвлi вже отримали рекомендацiї щодо маскового режиму.

“Зараз по наших лiкарнях в середньому по 40-50 пацiєнтiв. I ми сьогоднi дали рекомендацiю великим магазинам вернутися до маскового режиму”, – повiдомив Марцiнкiв.

Нагадаємо, минулого тижня на Прикарпаттi зареєстровано 723 новi випадки захворювання на COVID-19.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs