На вулиці Тичини у дворі поруч наркодиспансеру помер чоловік - мертве тіло кілька годин спостерігали мешканці сусіднього багатоквартирного будинку

11.09.2022 18:08   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Близько полудня восьмого вересня у житловому дворi на вулицi Тичини, поруч денного стацiонару наркологiчного диспансеру i дитячого майданчику, раптово помер чоловiк.  

Пiсля невдалих спроби врятувати чоловiка, його мертве тiло кiлька годин спостерiгали мешканцi сусiднього багатоквартирного будинку на Тичини, 20. 

Люди розповiли “Галцi”, що померлий – “пацiєнт” медичної установи. У цьому дворi щодня збираються десятки наркозалежних в черзi на замiсну терапiю. Мешканцi кажуть, що значна частина клiєнтiв медустанови – “пiдозрiлi люди сумнiвної зовнiшностi”. 

“Вони там щоранку збираються, сваряться, б’ються, коляться. Через це i дружина моя, i мала дитина, бояться виходити у двiр. Така сама думка i застереження в багатьох сусiдiв”, – розповiв “Галцi” читач Василь. 

Франкiвець додав, що мешканцi будинку вже не раз зверталися до влади з вимогою перенести лiкувальний заклад з житлової зони. Але результату це не дало. Це пiдтвердила i мешканка Iрина Римаренко у зверненнi до мера Руслана Марцiнкiва через “Галку”. 

“Слiзно просимо попiклуватись i про дiтей з двору Тичини 20! Не говорячи вже про довгообiцяний майданчик, якого немає! Роки мешканцi благають перенести наркоманський притон, i це не перебiльшення. Пiд прикриттям Центру Замiсної Терапiї, працює притон для наркоманiв у нашому дворi! Цiлими днями нашi дiти бачать скупчення наркоманiв, їхнi бiйки, їхнi iн’єкцiї на дитячому майданчику (який самi упорядкували своїми силами батьки). Наркотики перепродаються у дворi з машини, вони окупували двiр повнiстю, поламали пiсочницi, лавки, повсюди шприци. Ми боїмось виходити з дiтьми! Просимо перенести цей притон,бо ми вже не витримуєм! Ми готовi до пiкетiв”, – каже жiнка. 

У секторi комунiкацiй Нацполiцiї в областi повiдомили, що до приїзду медикiв раптово помер на вулицi франкiвець 1979 року народження. Причини його смертi з’ясує експертиза. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka