Відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури

01.04.2022 15:25   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

На Івано-Франківщині судитимуть керівника підрозділу Нацакадемії аграрних наук України, якого у січні цього року викрили на хабарі.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Івано-Франківської області, пише Ратуша.

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури завершено досудове розслідування стосовно керівника державного підприємства одного із підрозділів Національної академії аграрних наук України, обвинуваченого в одержанні неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 2 ст. 369-2 КК України), – йдеться в дописі. 

Виконувача обов’язків директора філії держпідприємства затримали під час одержання частини хабаря – 43,5 тис. грн. Кошти посадовець отримав за передачу в оренду майнового комплексу та сприяння в подальшому викупі держмайна.  

Під час досудового розслідування посадовець визнав свою вину та уклав з прокурором угоду про визнання винуватості, – додали у пресслужбі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews