Мер Івано-Франківська пообіцяв звільнити невакцинованих працівників міськради

31.08.2021 21:02   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Франківський Новинар

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пообіцяв звільнити працівників мерії, які відмовляються вакцинуватися від Covid-19. Мер дав два тижні, щоб усі працівники міської ради вакцинувалися. Єдиною причиною відмови від вакцинації може бути лише довідка про протипоказання від лікаря, заявив мер Івано-Франківська у вівторок, 31 серпня на оперативній нараді.

Станом на 1 січня 2021 року у штаті Івано-Франківського міськвиконкому, включно з міським головою, працювало 268 працівників.

Нагадаємо, що міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків першу дозу вакцини від Covid-19 отримав 4 березня у Центральній міській клінічній лікарні під час прямого ефіру. Марцінків отримав щеплення попри те, що під час першого етапу від коронавірусу вакцинували насамперед медиків і військовослужбовців. Під час вакцинації мер наголошував на добровільності цієї процедури.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET