На Прикарпаття з’їхались автогонщики з усієї України (Відео)

05.07.2021 12:03   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Коломия в перші вихідні липня стала головним автодромом країни. Тут проходить 3-й епат чемпіонату України з ралі «Трембіта», пишуть Версії.

Урочисте відкриття ралі «Трембіта» відбулося вчора – автогонщиків вітали на площі Відродження. Звідти вони роз’їхались на “суперспешіал” “Озеро – 1” та “Озеро – 2” – ці спецділянки облаштовані довкола Шевченківського озера. 

А в неділю змагання перемістилися на Снятинщину – на “справжній гравій”. У селах Джурів, Тучапи, Попельники та Княже в різний час проходили швидкісні змагання.

 

Як проходив другий день змагань – у трансляції Першого Автомобільного.

Чемпіонат України з ралі – це класичне ралі, що передбачає змагання екіпажів на дорогах загального користування, перекритих для громадського транспорту та людей на час проведення перегонів. У різні роки чемпіонат України з ралі включав від 5 до 7 етаів, що проходили на трьох типах покриття: асфальт, гравій та ґрунт.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews