Івано-Франківськ: Особу матері, яка викинула у смітник новонароджену дитину, досі не встановили

09.06.2021 18:06   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Правоохоронці продовжують заходи, спрямовані на встановлення особи матері, яка 28 травня викинула у смітник свою новонароджену дитину.

Про це розповів на оперативній нараді у міського голови обласного центру заступник начальника Івано-Франківського районного управління поліції капітан поліції Леонід Гончарук.

 

Він нагадав, що 28 травня громадяни, які викидали сміття на контейнерному майданчику по вулиці Сухомлинського в Івано-Франківську, виявили в одному із сміттєвих контейнерів в пакеті живу новонароджену дитину, завиту у пеленки і рушник, пишуть Версії з посиланням на Типовий Франківськ.

«Згодом цю дитину доставлено в обласну дитячу клінічну лікарню у важкому стані з діагнозом «загальне переохолодження». Встановлено, що дитина близько трьох годин після народження, дитина жива. На даний момент життю дитини нічого не загрожує», – розповів Леонід Гончарук. З його слів, за даним фактом зареєстровано кримінальне провадження за частиною 2 статті 135 (Залишення в небезпеці матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. «За вказане правопорушення загрожує відповідальність від трьох років обмеження волі до трьох років позбавлення волі. На даний момент ще матір не встановлено. Працюємо в тому плані, щоб встановити цю жінку, яка залишила дитину», – зазначив поліцейський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews