Поліція Прикарпаття дві години шукала першокласників, які вийшли з уроку в туалет

08.06.2021 12:03   Джерело: zaxid.net
Опубліковано : Франківський Новинар

Прикарпатська поліція впродовж двох годин шукала першокласників, які під час уроків відпросилися в туалет і не повернулися. Інцидент стався в Угринові близько 11:00 понеділка, 7 червня. Про зникнення школярів першими повідомили місцеві мешканці у соцмережах, після чого поліція розпочала розшук дітей.

Відомо, що діти 6 і 7 років під час уроку по черзі відпросились в туалет. Коли вони не повернулися до класу, на місце викликали поліцейських, які почали обстеження довколишніх місць. Пошуки школярів тривали близько двох годин, знайшли першокласників у сусідньому селі Ямниця, розташованому за три кілометри від ліцею.

Речниця Нацполіції Івано-Франківської області Христина Максимчак розповіла ZAXID.NET, що діти пояснили правоохоронцям, що хотіли просто погуляти. Їхньому здоров'ю нічого не загрожує, наразі представники ювенальної превенції спілкуються із дітьми, батьками та вчителями.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zaxid.net