На Долинщині зіткнулися два авто. Загинула дівчина-підліток (Фото)

03.01.2021 14:02   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліцейські розслідують дорожньо-транспортну пригоду, в якій зіткнулися два автомобілі в Долинському районі.

Читайте також

На Прикарпатті трапилась ДТП. Постраждали діти
На Прикарпатті вантажний тягач збив жінку-пішохода
На Надвірнянщині автівка злетіла в кювет. Є двоє травмованих

В результаті аварії загинула неповнолітня дівчина, яка була пасажиркою в одному з транспортних засобів. За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження та з’ясовуються всі обставини, пише - Бліц-Інфо.

Аварія сталася сьогодні, 2 січня, приблизно о 09:00 в селі Новоселиця, що в Долинському районі. У ДТП загинула 15-річна мешканка села Лолин Долинського району, ще четверо людей отримали тілесні ушкодженні та перебувають на цей час в лікувальному закладі. На місці працюють обласні слідчі, місцеві поліцейські, працівники ДСНС в Івано-Франківській області.

За попередніми даними, водійка автомобіля «ВАЗ 21112» не впоралася з керуванням на дорозі, виїхала на зустрічну смугу руху, де здійснила зіткнення з транспортним засобом «Рено».

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Поліція встановлюють всі обставини автопригоди. Триває досудове розслідування.

Зображення може містити: одна або кілька осіб та надворі


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо