У Франківську на п’яного водія, який вчинив ДТП, склали 5 протоколів (Фото)

03.12.2020 13:45   Джерело: Голос-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Ввечері, 2 грудня, патрульні отримали повідомлення про ДТП без потерпілих на вулиці Миколайчука. Інспекторам, які прибули на вказану адресу, заявник повідомив: водій на автомобілі ЗАЗ здійснив наїзд на його припарковане авто та намагався покинути місце автопригоди.

Читайте також

На Коломийщині поліція зупинила п’яного водія з підробленими документами
У Франківську водій з 2,69 проміле алкоголю запропонував патрульним 200 грн хабаря
Патрульні зупинили п'яного на BMW, який віз дружину і дворічну дитину

Про це повідомила Патрульна поліція Івано-Франківської області, пише - Голос-Інфо.

При спілкуванні з винуватцем ДТП патрульні виявили у нього ознаки алкгольного сп’яніння. Пройти освідчення останній відмовився.

Також 29-річний водій не мав посвідчення водія, оскільки ніколи його не отримував, та полісу обов’язково страхування цивільно-правової відповідальності.

На водія патрульні склали адмінматеріали за ч.1ст.130 (Керування у стані сп’яніння), 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ч.2 ст.126 (Керування автомобілем без відповідних документів), ч.1ст.126 (Керування автомобілем особою, яка немає права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос-Інфо