Полуніна шокував дитячий промах Бущана в матчі з Німеччиною

15.10.2020 10:15   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Екс-гравець збірної України Андрій Полунін, який виступав свого часу за німецькі команди «Нюрнберг», «Санкт-Паулі» і «Рот-Вайсс», в ексклюзивному інтерв'ю Metaratings поділився своїми враженнями про матч збірних України і Німеччини  в Лізі націй, який завершився перемогою команди Львова з рахунком 2: 1.

 «Я був впевнений, що наші хлопці дадуть бій німцям.  Відчував, що після розгромної поразки від Франції в товариському матчі рульової Андрій Шевченко серйозно поговорив з підопічними, що ставка буде зроблена на досвідчених гравців, буде обрана правильна тактика.  Звичайно, відчутним підмогою повинна була стати і підтримка вболівальників, яка мотивувала б господарів продемонструвати свої найкращі якості.

В цілому, збірна Німеччини награв на перемогу, потрібно віддати належне її головному тренеру Йоахиму Леву, який через відсутність у складі забивного центрфорварда націлював своїх флангових нападників на пошук вільних зон в штрафному майданчику українців, агресивність гравців середньої лінії.  Це дозволило німцям диктувати умови.

Що не сподобалося в грі збірної України?  Помилки при підстрахування в захисті, невпевнені дії Андрія Ярмоленко.  Створюється враження, що проблеми Ярмоленко в «Вест Хемі», де він частіше залишається на лавці запасних, позначаються і на його грі за збірну.  Це нонсенс, коли лідер збірної приїжджає в головну команду країни заради ігрової практики.  Шокував також дитячий промах нашого воротаря Георгія Бущана, що дозволив гостям відзначитися вдруге.  І навіть кілька його ефектних кидків не виправити неприємне враження про гру воротаря «Динамо».  Хоча в загальному, збірна України стала досить монолітним колективом і якби виступала в оптимальному складі, то цілком могла добитися позитивного результату.

Звичайно, дискваліфікація Андрія Малиновського - це серйозна втрата для збірної України в наступному поєдинку Ліги націй - з іспанцями.  У протистоянні з ними ми можемо розраховувати переважно на гостроту контрвипадів і удачу при розіграші стандартних положень.  І саме Малиновського з його умінням віддати точний пас, потужним ударом, буде дуже не вистачати.  Тому Андрію Шевченку необхідно подумати, як знайти рівноцінну заміну Малиновському.  Також сподіваюся, що Бущан свої «метелики» вже пропустив і буде стіною стояти біля своїх воріт, а наші захисники знайдуть контраргументи проти проникаючих передач іспанців.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews