Отруєння на коломийському заводі: Захворіли вже 194 працівники

28.09.2020 15:37   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Про це інформує управління цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Читайте також

У Коломиї зросла кількість постраждалих від отруєння

Нагадаємо, 23 вересня зареєстрований груповий осередок гострої кишкової інфекції в їдальні ТОВ «Фабрика їжі» на заводі ТзОВ «ЛЕОНІ», що у Коломиї, пише - Бліц-Інфо.

Станом на 18:00 27 вересня захворіло 194 (за добу – 6) особи, з них госпіталізовано до лікувальних закладів 59 (за добу – 1) осіб, перебувають на амбулаторному лікуванню 135 (за добу – 5) осіб, захворілі проживають у 37 населених пунктах Коломийського, Снятинського, Надвірнянського, Городенківського, Тлумацького та Косівського районів. 

Форми перебігу хвороби:

- легкої - 125 осіб;

- середньої важкості - 69 осіб.

Діагноз попередній: «Харчова токсикоінфекція?» – 77 особи; Харчове отруєння – 4, Гострий гастроентероколіт – 85, Гастроентероколіт – 5, Сальмонельоз? – 2, Гострий ентероколіт – 8, Гостра кишкова інфекція – 13. 

Наразі відомо, що всі хворі з першої зміни. Люди розповідають, що на обід у їдальні заводу їли бульйон, гречку із сосискою, а також салат із сиром. Втім, інфекціоністи не поспішають з висновками. Основна причина спалаху та обставини захворювання встановлюються.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо