Смертельна ДТП: прикарпатські поліцейські розшукали водія-втікача (Фото)

10.09.2020 20:26   Джерело: Бріз
Опубліковано : Патрік Скеля

Дві доби знадобилося поліцейським, щоб встановили особу водія-втікача, який причетний до смертельної аварії, яка трапилася 1 вересня на автодорозі Н-10 «Стрий-Чернівці-Мамалига» між Калушем та селом Вістова. Тіло 60-річного пішохода виявили громадяни 5 вересня та повідомили до поліції, пише - Бріз.

Читайте також

На Прикарпатті трапилась ДТП. Постраждали діти
На Прикарпатті вантажний тягач збив жінку-пішохода
На Надвірнянщині автівка злетіла в кювет. Є двоє травмованих

У результаті спільних зусиль та в ході проведених пошукових заходів поліцейським вдалося встановити особу водія, причетного до ДТП, розшукати автомобіль та місце перебування порушника. Ним виявився 33-річний мешканець Калуша.
Правоохоронці переглянули усі наявні камери відеоспостереження, а також, завдяки знайденим під час огляду місця уламків частин транспортного засобу, встановили автомобіль на якому здійснили наїзд на пішохода. 7 вересня калуські поліцейські розшукали автомобіль та водія в смт. Рожнятів. Встановлено, що водій 1 вересня близько 02:30 на автомобілі «Мерседес Спрінтер» рухався в напрямку Івано-Франківська. Чоловік повідомив, що на проїзній частині дороги помітив пішохода, не встиг зорієнтуватись і зупинитись та здійснив наїзд, не надав допомогу потерпілому, злякався і з місця події втік.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення про підозру чоловіку. Триває слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бріз