Прикарпатця, який зґвалтував дитину, позбавили волі на 10 років

05.06.2020 09:55   Джерело: Голос-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Зловмиснику призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Читайте також

На Косівщині ґвалтівнику, що вбив 9-річну дитину, скасували довічне ув’язнення (Відео)
«Під страхом смерті я не опиралася — він робив, що хотів». Франківчанка, яка пережила зґвалтування, боїться, що справу замнуть

Установлено, що підсудний, скориставшись тим, що 9-річна дівчинка сама поверталась додому, застосувавши фізичну силу, заволодів її мобільним телефоном, а потім зґвалтував потерпілу.Примітка: рішення суду першої інстанції набере законної сили після спливу строків на апеляційне оскарження, пише - Голос-Інфо.

За принципової позиції Калуської місцевої прокуратури вироком Калуського міського суду чоловіка визнано винним у відкритому викраденні чужого майна, поєднаному з погрозою застосування насильства, яке є небезпечним для життя і здоров’я потерпілої особи (ч. 2 ст. 186 КК України), та задоволенні статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням насильства та погрози його застосування, вчиненому щодо малолітньої (ч. 3 ст. 153 КК України).

Примітка: рішення суду першої інстанції набере законної сили після спливу строків на апеляційне оскарження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос-Інфо