ДТП у Коломиї: п'яний водій на авто зніс огорожу (Фото)

Аварія трапилась у понеділок, 20 квітня, о 17:05 в Коломиї.

25.04.2020 09:42   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Як попередньо встановлено, місцевий мешканець 1991 р.н., керуючи автомобілем «Фольксваген Гольф» не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини дороги і врізався в паркан.

Читайте також

Прикра ДТП на Прикарпатті: трирічна дитина раптово вибігла на дорогу
ДТП на Прикарпатті: травмувалася 12-річна дівчинка
У Франківську ВMW влетіло в яму на дорозі і перекинулось (Фото)

На щастя, ніхто не постраждав, пише - Бліц-Інфо.

При спілкуванні з водієм транспортного засобу, поліцейські помітили у нього явні ознаки сп’яніння. Результат – 1,8 проміле алкоголю в крові.

Правоохоронці склали на водія -порушника адміністративні матеріали за ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння), ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) та 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Поліцейські Прикарпаття несуть службу цілодобово та готові надати допомогу кожному, хто її потребує. Разом з тим й водіям необхідно не забувати про дотримання Правил дорожнього руху і пам’ятати – керування у стані сп’яніння є небезпечним як для самого водія, так і для оточуючих.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо