На Івано-Франківщині жорстоко вбили пенсіонерку та підпалили її будинок (Фото)

28.12.2019 07:26   Джерело: Стопкор
Опубліковано : Патрік Скеля

23 грудня в селі Загір’я, Тлумацького району невідомі вбили літню жінку, а також підпалили її житловий будинок. Наразі працівники поліції розслідують обставини справи, відкриті кримінальні провадження.

Читайте також

П’яний прикарпатець зарізав свого дядька на очах у родини
На Прикарпатті встановили та затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка

Досудове розслідування триває, повідомляє ГУ НП в Івано-Франківській області, пише - Стопкор.

Під час пожежі у приватному будинку с. Загір'я, що на Тлумаччині виявлено тіло жінки з ознаками насильницької смерті. За даним фактом поліцейські розпочали кримінальні провадження.

Вчора, 23 грудня, близько 22 години вечора до поліції Тлумацького району надійшло повідомлення від місцевих рятувальників, які повідомили, що під час ліквідації пожежі у літній кухні виявлено тіло жінки.

Прибувши на місце події, працівники поліції встановили особу загиблої. Нею виявилась місцева жителька, 1932 р.н, яка була власницею будинку. Зокрема, під час огляду на тілі потерпілої правоохоронці виявили тілесні ушкодження.

За фактами умисного вбивства за ч. 1 ст. 115 та умисного знищення або пошкодження майна за ч. 2 ст. 194 та Кримінального кодексу України поліцейські розслідують кримінальні провадження.

На разі оперативники Управління карного розшуку обласної поліції спільно з тлумацькими правоохоронцями
здійснюють оперативно-розшукові заходи з метою встановлення осіб, причетних до скоєння кримінальних правопорушень та притягнення їх до відповідальності.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Стопкор