На Тисмениччині потяг протаранив авто нацгвардії. Троє людей в лікарні

29.11.2019 19:05   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
ДТП трапилася 27 листопада о 19:00 с. Братківці Тисменицького району.

Читайте також

Прикра ДТП на Прикарпатті: трирічна дитина раптово вибігла на дорогу
ДТП на Прикарпатті: травмувалася 12-річна дівчинка
У Франківську ВMW влетіло в яму на дорозі і перекинулось (Фото)

Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА, пише - Бліц-Інфо.

О 17:00 наряд в складі працівника поліції Тисменицького ВП ГУНП 28-річного жителя с. Пнів Надвірнянського району та чотирьох військовослужбовців Національної Гвардії України в/ч 1241 (21-річного водія і  23-річного, 21-річного,  22-річного нацгвардійців) з метою забезпечення публічної безпеки та порядку на території Тисменицького району, рухались на службовому автомобілі «Renault Duster» через регульований залізничний переїзд без шлагбаума, обладнаний звуковою сигналізацією та світлофором.

Водій, не переконавшись в безпеці руху, виїхав на залізничне полотно та  допустив зіткнення автомобіля із потягом № 606 сполученням "Львів-Рахів".

Внаслідок зіткнення в обласну клінічну лікарню м. Івано-Франківська госпіталізовано: водія з діагнозом - політравма та пасажирів. Поліцейського з діагнозом - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій правого ключового суглобу, забій правої стегнової кістки, забій органів грудної клітки, забій шийного та грудного відділу хребта. 22-річного нацгвардійця з діагнозом - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, скальпована рана потиличної ділянки голови.

Ще двоє пасажирів автомобіля з діагнозом: струс головного мозку та з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, після огляду лікарями не госпіталізовані.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо