На Прикарпатті на узбіччі дороги виявили пакет із боєприпасами

28.10.2019 12:59   Джерело: Галка
Опубліковано : Патрік Скеля

24 жовтня близько 10 години ранку до поліції Тисменицького району надійшло повідомлення від місцевого мешканця. Чоловік вказав, що біля автомобільної дороги поблизу села Підпечери, він виявив пакет із предметами схожими на димові шашки чи боєприпаси.

Читайте також

На Надвірнянщині чоловік зберігав вдома майже 900 боєприпасів
Мешканці Івано-Франківська натрапили на смертоносну знахідку

На місце події прибули слідчо-оперативна група та експерти-вибухотехніки. Фахівці провели огляд місця події та встановили, що на узбіччі автомобільної дороги зі сполученням «Угорники-Підпечери» поблизу лінії електропередач в полімерному пакеті знаходились три осколкові гранати та снаряд із підривачем. Також у пакеті виявлено три паперові циліндри, які вміщувались осколкові гранати, інформує СК ГУНП в Івано-Франківській області, пише - Галка.

Вказаний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст.263 (незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин та вибухових пристроїв) Кримінального кодексу України.

Наразі поліцейські встановлюють особу, яка залишила заборонені до вільного обігу вибухонебезпечні предмети. Вилучене направлено для проведення експертизи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка