На Надвірнянщині чоловік зберігав вдома майже 900 боєприпасів

30.07.2018 23:36   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Поліцейські спільно із працівниками УСБУ в області провели обшук у помешканні жителя району та вилучили 880 штук боєприпасів, магазин до пістолета Макарова та дріб до мисливської зброї.

Вказані предмети правоохоронці виявили сьогодні під час  проведення санкціонованого обшуку в 54-річного жителя одного із селищ району, на горищі літньої кухні, інформує ГО Нацполіції в оласті, пише - Бліц-Інфо.

Все вилучене направлено для проведення експертиз.

Правоохоронці з'ясовують шляхи надходження у незаконний обіг боєприпасів  та проводять заходи щодо оголошення зловмиснику підозри у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.  

За такі дії згідно санкції статті, чоловіку загрожує  покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від 3-х  до 7-ми років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо