На Коломийщині зіткнулись вантажівка і легковик. Загинула жінка (Фото)

10.09.2019 08:25   Джерело: Бріз
Опубліковано : Патрік Скеля

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася вночі, 5 вересня, близько 3 години у селі П’ядики Коломийського району, пише - Бріз.

Читайте також

Прикра ДТП на Прикарпатті: трирічна дитина раптово вибігла на дорогу
ДТП на Прикарпатті: травмувалася 12-річна дівчинка
У Франківську ВMW влетіло в яму на дорозі і перекинулось (Фото)

Як попередньо встановлено правоохоронцями, 36-річний мешканець міста Калуша, керуючи автомобілем «Форд» рухаючись на автодорозі Н-10 сполученням «Стрий-Чернівці-Мамалига», виїхав з другорядної на головну дорогу, де зіткнувся з вантажівкою марки «MAN» під керуванням 41 -річного мешканця Закарпатської області. Останній рухався головною дорогою.

Внаслідок аварії 64-річна пасажирка «Форда» загинула на місці аварії, водія з травмами доставили до лікувального закладу.

Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Слідчі з’ясовують усі обставини подї.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бріз