На Прикарпатті кримінальний авторитет вимагав значну суму у підприємця (Фото)

26.08.2019 22:24   Джерело: Магнолія-ТВ
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


Співробітники Служби безпеки України викрили в Івано-Франківській області «кримінального авторитета» на систематичному вимаганні великих сум грошей з представників комерційних структур, пише - Магнолія-ТВ.

Читайте також

На Прикарпатті поліція затримала двох підозрюваних у вчиненні злочинів
Понад 300 тисяч доларів вимагав житель Прикарпаття за звільнення 20 дітей (Фото)
У Франківську патрульні затримали злодія ще до злочину

Оперативники спецслужби встановили, що раніше неодноразово засуджений за тяжкі злочини, зокрема контрабанду наркотиків та вимагання, уродженець Калуша штучно створював приводи для «вибивання» неіснуючих боргів з підприємців. У разі несплати грошей зловмисник погрожував комерсантам насильством та фізичною розправою.

Співробітники СБУ задокументували факт вимагання рекетиром від підприємця сімдесяти тисяч американських доларів.

Під час спецоперації правоохоронці затримали зловмисника згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на одній з центральних вулиць Калуша при отриманні чергового «траншу» у розмірі десять тисяч доларів США.

Фігуранту справи оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 189 Кримінального кодексу України. Готується обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Заходи з викриття та затримання зловмисника проводились спільно зі слідчими поліції під процесуальним керівництвом прокуратури області.



За матеріалами прес-центру СБУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Магнолія-ТВ