У Тисмениці нібито за борги посеред дня викрали людину

11.08.2019 09:37   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


Повідомлення до поліції надійшло у вівторок, 6 серпня, близько 17 години від перехожих громадян. Люди побачили та розповіли, як двоє осіб побили невідомого чоловіка, заштовхали його в автомобіль та поїхали в невідомому напрямку.

Читайте також

Франківець в боргу перед країною на суму у 150 тисяч гривень
В Івано-Франківську завод змусили виплатити понад 800 тисяч заборгованої зарплати

Про це повідомили у пресслужбі прикарпатської поліції, пише - Бліц-Інфо.

Поліцейські Тисменицького відділу поліції спільно з оперативними працівниками Управління карного розшуку ГУНП в області уже через годину після повідомлення затримали двох осіб, які незаконно позбавили волі 21-річного жителя с. Підпечарів.

Встановлено, що двоє мешканців села Підпечари 23-річного віку під приводом неіснуючих боргів, тривалий час вимагали у потерпілого гроші, неодноразово приїжджали по місцю проживання останнього та погрожували фізичною розправою.

Злочинну групу затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу відносно фігурантів.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Наразі їх перевіряють на причетність до скоєння інших кримінальних правопорушень на території області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо