Франківець в боргу перед країною на суму у 150 тисяч гривень

З допомогою працівників прокуратури в комунальну власність було повернуто приміщення не житлового значення. Їхня площа понад сто квадратних метрів.

03.09.2018 12:31   Джерело: IF Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

Фахівці управління прокуратури Коломийщини оприлюднили заяву позову, яка служить користю для країни, адже вона допомогла повернути майно в комунальну власність, зокрема оплатити суму неустойки, повідомили працівники прес-служби прокуратури області, пише - .

Стало відомо, що в результаті невиконання однією із місцевих господарських організацій вимог договору оренди державного майна законного власника позбавлено можливості користуватися своїми володіннями загальною площею 117, 80 квадратних метрів, котрі коштують 299 тисяч гривень. Відповідно до цього й з`явився борг по оплаті неустойки в розмірі 145 тисяч гривень.

Відомо ще й те, що на судовому засіданні було розглянуто дану справу й боржником було внесено кошти заборгованості, зокрема повернуто назад нежитлові приміщення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IF Область.Онлайн