За замах і вбивство прикарпатець сидітиме за ґратами 13 років

23.07.2019 17:39   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Івано-Франківською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні щодовчинення 64-річниммешканцем Прикарпаття злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115 («Умисне вбивство»), ч. 2 ст. 15 («Замах на злочин»), п. 1 ч. 2 ст. 115(«Умисне вбивство») КК України.

Читайте також

П’яний прикарпатець зарізав свого дядька на очах у родини
Суд виніс вирок прикарпатцю, котрий зарізав свого дядька
Чоловік у 2017 році в одному із закладів міста Івано-Франківська, будучи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив словесний конфлікт із двома місцевими жителями, інформує пресслужба прокуратури Івано-Франківської області, пише - Бліц-Інфо.
 
В ході конфлікту фігурант ножем наніс чоловікам удари в життєво важливі ділянки тіла, від яких один із потерпілих помер, іншого вдалося врятувати.
 
Прокурор повністю довів вину обвинуваченого, його визнали винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України,та призначили покарання у виді 13 років позбавлення волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо