У Франківську поліція затримала двох іноземців, які обікрали квартиру (Фото)

17.07.2019 19:26   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники управління карного розшуку ГУНП в області та відділу карного розшуку Івано-Франківського відділу поліції затримали 31-річного та 27-річного зловмисників, які є уродженцями Грузії.

Читайте також

У Калуші двоє чоловіків побили й пограбували 24-річного знайомого
Вночі на Прикарпатті юнак та підліток пограбували квартиру
На Прикарпатті взяли під варту одного з фігурантів розбійного нападу

У четвер, 11 липня, близько 12 години до поліції Івано-Франківська надійшло повідомлення від 51-річного місцевого жителя. Чоловік повідомив про те, що невідомі обікрали його квартиру. Зникли срібні, золоті вироби та гроші, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини, пише - Курс.

Затримані особи обґрунтовано підозрюються у причетності до вчинення аналогічних злочинів на території Івано-Франківської області.

Встановлено, що обидва вони орендували житло в Івано-Франківську та були затримані неподалік від місця тимчасового проживання.

Наразі вирішується питання щодо затримання чоловіків в порядку ст. 208 КПК України за вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.

У Франківську поліція затримала двох іноземців, які обікрали квартиру 1
У Франківську поліція затримала двох іноземців, які обікрали квартиру 2

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс