Правоохоронці розшукали водія, який вчинив смертельне ДТП та втік

Проводиться слідство.

17.07.2019 13:38   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Встановлено, що невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на 59-річного пішохода. Загиблий – мешканець села Болехова. Після аварії водій втік з місця події. Внаслідок ДТП чоловік від отриманих травм помер, пише - Бліц-Інфо.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили автомобіль марки «Мерседес Бенц», причетного до автопригоди. Надалі в ході слідчих дій поліцейські розшукали й самого водія-втікача, який керував транспортним засобом. Ним виявився 35-річний житель Болехова, інформує пресслужба Нацполіції в області.

На даний час вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо