Стали відомі подробиці ДТП на виїзді з Івано-Франківська

08.07.2019 10:38   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
6 липня о 21:41 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області поступило повідомлення про ДТП на автодорозі Н-10 біля села Угринів Тисменицького району.

Читайте також

Прикра ДТП на Прикарпатті: трирічна дитина раптово вибігла на дорогу
ДТП на Прикарпатті: травмувалася 12-річна дівчинка
У Франківську ВMW влетіло в яму на дорозі і перекинулось (Фото)

До місця події було направлено рятувальні відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, пише - Бліц-Інфо.

По прибутті до місця виклику було встановлено, що відбулось зіткнення 3 легкових автомобілів «Фольцваген Пассат», «Субару» та «БМВ», з подальшим загоранням моторного відсіку автомобіля «Субар» на площі 0,5 м.кв. Пожежу ліквідовано до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів за допомогою вогнегасника. 

В результаті ДТП 7 осіб травмовано, з них 5 госпіталізовано до Івано-Франківської ОКЛ, 2 особи від подальшої госпіталізації відмовились. 

Працівниками групи рятувальних робіт АРЗ СП УДСНС в області з автомобіля «БМВ» деблоковано 2 осіб (водія та пасажира).

Рятувальниками Частини спеціальної техніки відключено клеми АКБ пошкоджених транспортних засобів, пролито залишки паливо-мастильних з проїжджої частини дороги з метою запобігання загорання.

До ліквідації наслідків ДТП було залучено 3 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу Управління ДСНС в області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо