Пішла в рух бита та рушниця: У Болехові посварилися троє чоловіків (Фото)

26.06.2019 15:30   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

25 червня близько 23:30 двоє мешканців Болехова вчинили конфлікт у громадському місці щодо 22-річного знайомого. Спочатку 24-річний чоловік використав гладкоствольну рушницю, чим спричинив 22-річному болехівцю вогнепальне поранення в область стегна і передпліччя. Опісля 23-річний товариш стрільця пошкодив дерев’яною битою автомобіль потерпілого, інформує пресслужба Нацполіції в області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом) ККУ. Санкція статті щодо дій, вчинених із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Прикарпатця, який вистрілив у людину, затримано у порядку ст. 208 КПК України. Наразі поліцейськими вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу судом.

Іншому хулігану правоохоронці оголосять підозру за ч. 4 ст. 296 ККУ, його відпущено за місцем проживання.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо