Поліція затримала п’яного водія, який скоїв смертельну ДТП у Болехові і втік (Фото)

22.06.2019 17:29   Джерело: Галицький кореспондент
Опубліковано : Патрік Скеля

Удосвіта, 21 червня, у Болехові, що на Долинщині, трапилась дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії одна людина загинула, а водій з місця події втік.

Читайте також

Прикра ДТП на Прикарпатті: трирічна дитина раптово вибігла на дорогу
ДТП на Прикарпатті: травмувалася 12-річна дівчинка
У Франківську ВMW влетіло в яму на дорозі і перекинулось (Фото)

Водій на «ВАЗ 21099» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з електроопорою. В результаті цього авто перекинулося та загорілося. Після аварії водій з місця події втік, пише - Галицький кореспондент.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 21-річна пасажирка автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці події. Ще двох пасажирів доставлено до лікарні, їх оглянули і відпустили.

У результаті проведених пошукових заходів поліція встановила особу водія-втікача, причетного до ДТП та розшукала його. Ним виявився 25 – річний мешканець району.

Водія перевірили на стан алкогольного сп’яніння — «Драгер» показав 1,3 проміле.

Винуватця слідчі затримали в порядку ст. 208 КПК України. На цей час вирішується питання про оголошення йому підозри та надалі обрання міри запобіжного заходу. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України.

Поліція Прикарпаття звертається до кожного водія: вчасно надана допомога може врятувати потерпілу людину, адже на вас лежить відповідальність за життя іншої людини.



 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент