Одна з версій вбивства подружжя у Коломиї – сварка між ними. Рідні не вірять (Відео)

29.05.2019 23:20   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


У Коломиї зі слідами вогнестрільних поранень знайшли відомого в місті адвоката та його дружину. Будинок підпалили. Спочатку ширилася версія про злочинців, які вдерлися до хати. Поліція знайшла передсмертну записку і заявила, що вбивство – наслідок конфлікту в родині. Родичі та знайомі в цю версію не вірять, пише ТСН.

На подвір’ї загиблого подружжя збираються родичі. Вікна в будинку забиті фанерою, бо їх вибили рятувальники, коли гасили пожежу. Викликали їх сусіди, які помітили дим. Утім, під час гасіння пожежники натрапили на два тіла з вогнепальними пораненнями.

“У жінки поранення – в області живота, у чоловіка – в області грудей. Вилучено з місця події предмет, схожий на обріз”, – повідомив начальник Коломийського райвідділку поліції Остап Білейчук.

Застрелене подружжя – відомі на всю Коломию люди. Михайло Петрів – адвокат з чималим досвідом, його дружина Ольга – викладачка психології у Прикарпатському національному університеті. Їхня загибель викликала у містян шок.

Спочатку загибель подружжя розглядали як напад, але вже за кілька годин у поліції з’явилася інша версія. Правоохоронці підозрюють, що між чоловіком та дружиною виникла сварка. Він дістав обріз і вистрілив жінці у живіт. Потім підпалив будинок і вистрілив собі у груди. Усе це відбулося трохи більше, ніж за годину.

“Було чітко видно, що подвір’я було закрито, бігав собака, хата була закрита, тому підозрювати стороннє проникнення немає підстав”, – пояснив Білейчук.

Ганна, донька загиблих, примчала зі Львова, як тільки дізналась про те, що сталося. У версію поліції вірити відмовляється.

“Це найпростіше і найочевидніше, що вони могли запропонувати. Таким чином фактично закрили справу, так її й не відкривши. Я не вірю і ті, хто знає мого батька і мою матір, не могли в це вірити. Їх бачили за півгодини до інциденту, вони були нормальними людьми, адекватними, які мали плани на життя”, – каже донька загиблих Ганна Петрів.

Це підтверджують і колеги Михайла Петріва. Два роки тому він разом з однодумцем відкрили перший в Коломиї культурний центр. Його куратор каже, що у загиблого було багато справ навіть на найближчі дні.

“У п’ятницю ми говорили. Ми вже собі плануємо, що маєм робити в концертному залі, готуємся до фестивалю”, – згадує куратор мистецького центру “Світовид” Михайло Бережницький.

У поліції посилаються на передсмертну записку чоловіка, в який він просить рідних пробачити його. Тепер правоохоронці намагаються встановити, що могло стати причиною конфлікту.

Деталі дивіться у сюжеті “ТСН”.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо