На Прикарпатті 19-річний юнак до смерті побив односельчанина (Фото)

14.05.2019 23:28   Джерело: Місто ІФ
Опубліковано : Патрік Скеля

Конфлікт між нетверезими чоловіками призвів до того, що 19-річний чоловік завдав смертельних тілесних ушкоджень односельчанину, а за життя ще одного потерпілого борються медики. Порушника затримали правоохоронці, пише - Місто ІФ.

Читайте також

П’яний прикарпатець зарізав свого дядька на очах у родини
Суд виніс вирок прикарпатцю, котрий зарізав свого дядька

Повідомлення до поліції надійшло у понеділок, 13 травня. Близько 00:30 на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканців села Долішнє Залуччя, що у Снятинському районі. Люди повідомили, що між односельчанами виникла бійка. Про це повідомляють в прес-службі поліції області.

Прибувши на місце виклику, працівники поліції з’ясували, що конфлікт виник між 19-річним хлопцем та 47-ми і 49-ти річними чоловіками. Хлопець, з битою в руках, покликав на допомогу 16-річного брата і повернувся на місце конфлікту. Після цього наніс битою 46-річному чоловіку тілесні ушкодження, від яких останній помер по дорозі до лікарні. 49-річного прикарпатця з переломом ноги госпіталізовано.

Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу та оголошення підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення загрожує до 10 років позбавлення волі.

Крім того, щодо неповнолітнього брата слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто ІФ